Over ons

We zijn een gepassioneerd cosmetica merk met alleen natuurlijke producten, want we geven om de veiligheid van de wereld en die van uw huid. We onderscheiden ons van andere Europese cosmetica merken door producten aan te bieden met dé krachtigste Oud-Aziatische ingrediënten, die je poriën een boost geven tot een egale huid.

Waarom zijn jullie MyGreenstick begonnen?

"Mijn huid onderging enorme verbeteringen bij het gebruiken van natuurlijke cosmetica met voornamelijk Aziatische ingrediënten. Alleen kon je zo'n producten niet meteen vinden hier in België en Nederland."

"Daarom wilde ik samen met mijn co-founder de stap zetten om een combinatie van alle krachtige Aziatische cosmetica naar hier te brengen in de vorm van een gezichtsmasker"

Waarom is het zo speciaal?

"Het bevat krachtige ingrediënten die meteen al het nodige vuil en overtollige olie verwijderen, wat vaak alleen ingrediënten kunnen die je vindt in Azië, zoals Kaolin, Aloe Vera, Groene Thee en Matcha. Als je de Greenstick probeert merk je meteen een verschil met de cosmetica die je vindt in België en Nederland."

"Niet alleen wij vinden het geweldig, dagelijks krijgen we berichtjes binnen van klanten dat ze er helemaal weg van zijn!"

Investeer in Veilige Cosmetica.

De cosmetica industrie is erg lui in het creëeren van veilige producten. We merkten dat velen gezichtsmaskers, die acné en onzuiverheden tegengaan, eigenlijk hard en irriterend werken voor de huid. Hierdoor wordt je acné op lange termijn zelfs erger!

Daarom wilden we een zó veilig product creëren waarbij je niet eens naar het etiket moet kijken en dat je acné en andere onzuiverheden zowel op de korte als lange termijn doet verminderen.